Societat

CASTELLÓ D’EMPÚRIES

Aixequen 13 actes en inspeccions a establiments d’Empuriabrava

Els Mossos d’Esquadra, conjuntament amb la Policia Local de Castelló d’Empúries, van dur a terme el 25 de maig diverses inspeccions en establiments de la zona dels Arcs d’Empuriabrava, durant les quals es van aixecar tretze actes per infraccions de la normativa. El dispositiu es va dur a terme la matinada del dissabte, entre les 12 i les 5 hores, i hi van participar efectius de les dues unitats, amb el suport de la unitat de Seguretat Ciutadana de Roses.

En total es van inspeccionar onze establiments, cinc dels quals tenien concedida llicència recreativa de bar musical i discoteca sala de festes i els sis restants disposaven de llicència de restauració. De les inspeccions fetes als establiments d’oci nocturn es van detectar diverses infraccions entre les quals destaquen les referents a les sortides d’emergència. En una discoteca tenien la sortida d’emergència obstaculitzada amb una reixa tancada amb clau i en una altra la porta s’obria en direcció contrària al sentit de l’evacuació.

En relació amb les inspeccions fetes als establiments de restauració tots sis incomplien l’activitat recollida a la llicència concedida, ja que l’activitat que duien a terme era la de bar musical. També es van detectar altres incompliments. En un dels restaurants hi havia un excés d’aforament. En alguns casos, l’extintor estava fora de l’abast dels usuaris, hi havia manca de fulls de reclamació, que han d’estar a disposició dels clients, o el local no disposava de controlador d’accés, necessari i obligatori per l’aforament del local.

Els agents també van controlar l’espai exterior ocupat sense autorització per part d’alguns establiments de la zona. La policia va aixecar un total de tretze actes de les infraccions detectades i en va donar tràmit al Servei Territorial de Jocs i Espectacles de la Generalitat de Catalunya.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

trànsit

Taxa d’alcohol més baixa i patinets elèctrics a partir dels 16 anys

barcelona
SERVEIS

El servei de Bicibox, per aparcar bicicletes i patinets, arriba a Sant Andreu de la Barca

Sant Andreu de la Barca
educació

Educació envia ara lectures recomanades per al batxillerat

barcelona
Societat

El Baix Segre reclama més metges i policia per l’arribada de temporers

Seròs

Projecte per millorar la supervivència d’un tipus de càncer de fetge

girona

La UdG i la Fundació SERGI creen una escola d’estiu per reflexionar sobre el racisme en l’educació

GIRONA

Renfe oferirà bus alternatiu per les obres que es faran entre Caldes i Maçanet

CALDES / MAÇANET

Els educadors socials reclamen que es freni“la sobreocupació” a la Misericòrdia

GIRONA
Societat

Més inversió i quatre zones més al nou pla de barris de Barcelona

Barcelona