Societat

societat

Girona acollirà la 8a edició de la Fira del Llibre Infantil i Juvenil aquest dissabte

La Plaça del Vi de Girona acollirà aquest dissabte la vuitena edició de la Fira del Llibre Infantil i Juvenil, que organitza Les Voltes Educa, la branca educativa i de literatura infantil de la Fundació Llibreria Les Voltes. La Fira, a banda de la venda de llibres al carrer, també presentarà un programa amb diverses activitats en català com actuacions musicals, conta contes, tallers adreçats a les famílies i jocs de taula. L’esdeveniment començarà a les deu del matí i comptarà amb diferents autors signant exemplars de les seves obres.

D’aquesta manera, a partir de dos quarts d’onze, hi ha previstes dues sessions de conta contes de llibres publicats recentment per autores gironines: “La revolució de les Metones”, el darrer conte de Mercè Palay Escardó i Sandra Ferrer Bofill amb dibuixos de Luisa Roth; i “L’embolic del doble sentit”, de Clara Vilà Ferrés i Anna Pujol Batllosera, il·lustrat per Carla Giró. En paral·lel, al matí també es realitzarà el taller “Pintem els Nostres Pensaments” i tot seguit el de jocs en català de l’empresa del País Valencià Dues Tasses.

A la tarda, serà el torn de l’espectacle “Planeta blau” creat a l’entorn del conte homònim de Dolça Cos amb il·lustracions de Laura Duran i que fa una crida a la canalla perquè contribueixi amb les seves accions a salvar el nostre planeta. Tot seguit, es podrà gaudir dels tallers “Creació d’històries i personatges de fantasia” i al joc de cartes de didàctica musical “Gong!” creat per la guitarrista i professora de música gironina Meritxell Pubill.

Una desena d’autors signaran llibres

Durant tota la jornada, una desena d’autors signaran les seves obres literàries a la Plaça del Vi. Al matí ho faran autors de literatura infantil i a la tarda els de llibres juvenils. Destaca la presència de Martí Gironell, creador del personatge infantil El talp, que ja ha viscut aventures a l’antiga Roma, l’antic Egipte i als Jocs Olímpics.

Per altra banda, també hi haurà Carles Sala, autor d’una quarantena de llibres infantils i juvenils; Roger Tarrés, guanyador del Premi Llibreter 2023 i creador de l’exitosa trilogia de fantasia medieval Fills d’Èodhum; i Joan C. Negre, escriptor i il·lustrador del popular Siset.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

societat

La Diputació avança 1,9 milions per trobar fuites d’aigua en 120 municipis

Tarragona
salut

Crida a la ciutadania per “salvar” el servei de pediatria de l’Hospital de Mataró

Mataró
sequera

S’aixeca l’excepcionalitat a Ter-Llobregat i Darnius passa a emergència I

Barcelona
Societat

Inversió de 5, 7 milions per transformar l’Artèxtil en un campus sanitari de la UAB

Sabadell

Di-Versiones, Julieta i Pelukass, caps de cartell dels concerts de Festa Major

salt
societat

El Tour, el nou gran esdeveniment que també acollirà Barcelona

Barcelona
societat

Inici d'estiu a les platges metropolitanes amb un 20% menys d’espai de sorra

Montgat

David Montoro relleva Isaac Padrós com a president de Multicapacitats

GIRONA
societat

Adjudiquen les obres per recuperar l’aigua de la mina del barri Fortuny

Reus