Societat

societat

El passeig de Gràcia i els carrers transversals queden avui blindats per donar pas a la fórmula 1

Avui des de les onze del matí i fins ben entrat el vespre el centre de la ciutat de Barcelona –passeig de Gràcia i vies transversals, entre el carrer Aragó i la plaça de Catalunya– quedarà tancat al trànsit rodat i només s’hi podrà accedir a peu. Els talls afectaran la circulació del vehicle privat i del transport públic, i a partir de les tres de la tarda els vianants no podran creuar el passeig de Gràcia.

En el marc del Fórmula 1 Barcelona Fan Festival, a partir de les sis de la tarda tindrà lloc l’exhibició automobilística.

L’Ajuntament de Barcelona recomana planificar els desplaçaments, sortir amb antelació i informar-se dels desviaments previstos. Les hores prèvies a l’exhibició s’aconsella evitar circular amb vehicle privat pel districte de l’Eixample, en el tram comprès entre el carrer Comte d’Urgell i el passeig de Sant Joan.

Fins demà a les sis del matí els vehicles privats no podran circular per l’àmbit més proper a la plaça Catalunya. Avui des de les onze del matí fins a les onze de la nit estaran tallades les tres vies transversals que creuen el passeig de Gràcia: Gran Via de les Corts Catalanes (entre la rambla Catalunya i Pau Claris), el carrer Diputació (entre la rambla Catalunya i Pau Claris), el carrer Consell de Cent (entre la rambla Catalunya i Pau Claris).

TMB reforçarà el servei de metro avui a la tarda, quan es preveu que hi hagi més afluència d’usuaris. Pel que fa al servei de bus, l’esdeveniment provocarà afectacions en diferents línies per les restriccions de trànsit, que faran variar el recorregut habitual. Des d’ahir a la tarda, les línies de bus de TMB D50, H16, V15,19, 22, 24, 52, 54, 55, 67 i les dues rutes del Barcelona Bus Turístic circulen desviades per itineraris alternatius. Avui també es desviaran tres línies més: H12, X1 i 7. Totes les línies recuperaran el recorregut habitual a partir de demà a les sis del matí.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia