Societat

La conferència del Dalai Lama a Barcelona esgota les localitats previstes

La conferència que pronunciarà dilluns 10 de setembre el XIV Dalai Lama al Palau Sant Jordi de Barcelona ha esgotat les localitats previstes. Així els organitzadors han ampliat l'aforament fins a les 10.000, informa avui la Fundació Casa del Tibet en un comunicat.

El Dalai Lama, premi Nobel de la Pau el 1989 i líder espiritual del poble tibetà, arribarà demà a Barcelona i la seva visita tindrà com a acte central la conferència titulada L'art de la felicitat que es farà al Palau Sant Jordi dilluns dia 10. La Casa del Tibet informa que és possible que no es disposi d'aparells de traducció suficients en la conferència pel que es recomana als assistents que portin les seves pròpies ràdios amb auriculars.
Les localitats exclusives i gratuïtes que s'havien reservat per a les persones discapacitades s'han esgotat també, per la qual cosa els organitzadors avisen que si alguna persona d'aquest col·lectiu desitja assistir a la conferència haurà d'acomodar-se a les zones habilitades per al públic en general.

Aquest és el tercer intent de visita en l'última dècada de Tendzin Gyamtsho, XIV Dalai Lama, de 72 anys, a Barcelona, on serà rebut pel vicepresident de la Generalitat, Josep-Lluís Carod Rovira.

El líder religiós tindrà una ajustada agenda al seu pas per la capital catalana, que a més a més de ser rebut per Carod-Rovira, serà rebut el 10 de setembre pel president del Parlament, Ernest Benach, i els integrants de la Mesa del Parlament. Dins de la programació organitzada per a la visita d'aquest premi Nobel a Barcelona, hi ha el concert El Cant del Lama ofert pel Lama Gyurme i Jean-Philippe Rykiel a l'església de Santa Maria del Pi de Barcelona el dia 10. I pel dia 11 està prevista la inauguració de la nova Seu de la Fundació de la Casa del Tibet de Barcelona.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.