Societat

Demanen 25 anys de presó per a un home que va violar una nena de 10 anys i la va deixar embarassada

Successos

La fiscalia demana 25 anys de presó per a un home que va violar una nena de 10 anys, a Orense, i la va deixar embarassada. També demana una indemnització de 400.000 euros per a la petita, que va tenir una filla com a resultat de l'agressió sexual.

L'acusat, Andrés Julián L.H., s'enfronta a una acusació de dos delictes d'agressió sexual, un d'ells en grau de temptativa.

Laura, la mare, preguntada sobre per què va permetre que la seva filla tingués el nadó, assegura que "perillava la vida de la nena i ja no es podia fer res".

Els fets
L'any 2006, la petita es va queixar a la seva mare d'uns dolors a la panxa i per això la van portar a urgències, on un metge li va notificar que la seva filla estava embarassada de tres mesos.

En aquell moment, la mare va explicar que la seva filla no li havia explicat què havia passat perquè el seu presumpte violador l'havia amenaçat amb matar la seva mare.

Poc després la policia va detenir Andrés Julián L.H., de nacionalitat colombiana i parella de la cangur que havia de cuidar la filla de la Laura. La mare assegura que la cangur coneixia l'agressió sexual i també demana "justícia".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.