Societat

El Metro, el tramvia i algunes línies de FGC funcionaran ininterrompudament durant la revetlla de Sant Joan

Transport públic

El Metro de Barcelona, les sis línies del Trambaix i del Trambesòs i les línies del Metro del Vallès i de Molí Nou dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) funcionaran durant tota la nit de la revetlla de Sant Joan, segons ha informat avui Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) i FGC.
El suburbà de la capital catalana donarà servei sense interrupció entre les 5 hores del dilluns 23 de juny i les 24 hores del dimarts 24 de juny. Els tramvies també funcionaran ininterrompudament al mateix horari. D'aquesta manera, el metro i els tramvies circularan 43 hores seguides.

Freqüència de 15 minuts al Vallès
Per altra banda, el metro del Vallès dels FGC tindrà una freqüència de 15 minuts a les línies L6 i L7 (Reina Elisenda i Avinguda Tibidabo) i cada 45 minuts a les línies S1 (Barcelona-Terrassa) i S2 (Barcelona-Sabadell). Aquesta circulació permetrà una freqüència de 25 minuts entre Barcelona i Sant Cugat. Pel que fa al metro del Baix Llobregat funcionarà tota la nit la línia L8, entre Barcelona i Molí Nou, amb una freqüència de 20 minuts.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.