Societat

Normalitzat el subministrament d'aigües al carrer Pi i Margall

Un portaveu de la companyia Agbar ha informat que l'avaria és important i que esperen restablir el servei durant el matí

El subministrament d'aigua a les deu finques afectades per una avaria al carrer Pi i Margall de Barcelona ha quedat normalitzat sobre dos quarts de 12 del matí, després de cinc hores sense servei, segons ha informat la companyia Aigües de Barcelona.

Els veïns d'aquestes finques han quedat aquest matí sense subministrament d'aigua a causa del trencament d'una canonada general al carrer Pi i Margall, cantonada amb la de Sardenya, al barri del Guinardó de Barcelona.

La Guàrdia Urbana ha indicat, de la seva banda, que l'avaria, que ha causat que una gran quantitat d'aigua aflori a la superfície, no ha tingut afectació viària d'importància i que la circulació per la zona és normal.

L'avís
L'avís de la fuita l'ha donat la mestressa del mercat de l'Estrella que ha vist com esclatava la canonada cap a les 5 del matí. Un portaveu de la companyia Agbar ha explicat que la fuita s'ha produït de forma "fortuïta" en una canonada de vint centímetres de diàmetre.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.