Societat

El Jurat d'Expropiacions fixa en 2 euros el metre quadrat la valoració dels terrenys de l'aeroport Lleida-Alguaire

PONENT

El Jurat d'Expropiacions havia fixat en 1,76 € per metre quadrat, tot i que finalment el preu ha quedat en 2 €, la valoració dels terrenys de l'aeroport Lleida-Alguaire. D'aquesta manera, el Jurat d'Expropiacions ha resolt els expedients de just preu de les expropiacions dels terrenys on es construeix l'aeroport. El Departament de Política Territorial i Obres Públiques ha rebut la notificació oficial del jurat per la qual accepta la valoració que ha fet el mateix departament per aquests terrenys.

Compensacions
La quarantena d'expropiats per les obres de construcció de l'aeroport d'Alguaire reclamaran a l'administració compensacions complementàries perquè consideren que el preu fixat pel Jurat d'Expropiacions pels seus terrenys és molt baix. Els afectat demanaven 5,6 € per metre quadrats.

El portaveu dels propietaris, Carles Roma, ha indicat que, un cop rebin la notificació oficial, sol·licitaran una reunió amb representants de l'administració per reclamar compensacions complementàries. Si aquestes compensacions no s'aconsegueixen, no descarten presentar un contenciós administratiu per aconseguir un preu més elevat per les seves finques.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.