Societat

societat

La campanya ‘Cap llar sense aliments’ recapta prop de 220.000 euros a Catalunya

La iniciativa, que a l’Estat ha recollit 1,6 milions, seguirà activa fins al 31 d’agost

La campanya Cap llar sense aliments, que impulsa la Fundació la Caixa i Caixabank ha recaptat prop de 220.000 euros a Catalunya i un total d’1,6 milions a tot l’Estat, el que suposa que es garantira una alimentació bàsica durant un any a 5.412 persones en situació de vulnerabilitat. L’import recaptat a la cinquena edició és equivalent a 1.461 tones d’aliments bàsics que seran distribuïts per tot l’Estat a través de 54 bancs dels aliments associats a a la Federació Espanyola de Bancs d’Aliments (FESBAL) i les seves 6.493 entitats socials col·laboradores. La campanya, que vol donar resposta a les dificultats que tenen els bancs dels aliments per proveir-se, seguirà activa fins al 31 d’agost. La Fundació “la Caixa” ha tornat a contribuir a la campanya amb una aportació d’un milió d’euros. Segons el president del Banc dels Aliments de Barcelona i representant dels bancs d’aliments catalans, Lluís Fatjó-Vilas, “cada donació feta suposa una acció solidària que ens ajuda a continuar amb la tasca diària, d’ajuda a les persones vulnerables del nostre entorn, amb l’objectiu de complementar la seva dieta i fer que aquesta sigui més saludable”.

La campanya es va posar en marxa per primera vegada l’any 2020 per donar resposta a la crisi derivada de la pandèmia. En cinc edicions, s’han aportat gairebé 11 milions d’euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia