Societat

gastronomia

Nova guia gurmet de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre

Estarà disponible als principals punts d’interès turístic: patronats de turisme de la província, fires, hotels, restaurants i clubs esportius

Aquest matí s’ha presentat la nova edició, que és la sisena, de la Guia Gourmet Guia de Restaurants i Hotels de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre. L’acte, que s’ha fet al Museu Casteller de Valls, també ha servit per presentar e número 48 de la Revista A La Carta, que té com a protagonista la xef Elena Arzak . Totes dues publicacions son promogudes per la Federació d’Associacions d’Empreses d’Hostaleria de la Província de Tarragona (AEHT).

La Guia Gourmet, en aquesta sisena edició, incorpora prop de 800 establiments que inclouen bars, restaurants, hotels, cases rurals, pensions, cafeteries i gelateries, amb l’objectiu de donar a conèixer la diversitat dels establiments i posant en valor els seus productes.

Per segon any consecutiu i a causa de l’alt volum de referències, l’AEHT ha publicat una guia independent que inclou els prop de 130 hotels de l’Associació Hotelera de la Província de Tarragona, la major part d’ells ubicats a l’“Altra Costa Daurada”, “aquella que no només acull a turistes de sol i platja sinó que ajuda a desestacionalitzar i repartir la demanda arreu del territori i durant tot l’any”, informa l’entitat. Magí Mallorquí, president de l’Associació Hotelera de l’AEHT, ha remarcat la importància d’aquest objectiu per poder seguir oferint feina tot l’any i generar un consum més equilibrat que reverteixi en el nostre entorn.

De la guia se’n faran 4.500 unitats. Estaran disponibles als principals punts d’interès turístic, com els patronats de turisme de la província, fires, hotels, restaurants, clubs esportius i diverses entitats, perquè els lectors puguin trobar-la fàcilment.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.