Societat

La faràndula omple la plaça Major el dia de la festivitat del Tura

Després del repic de campanes de festa major en motiu de la festivitat del Tura, el ball de la faràndula ha omplert de gom a gom la plaça Major d’Olot. Gegants, cabeçuts i cavallets han ballat les danses tradicionals davant un públic entregat. Dimarts la faràndula tornarà a sortir en dues ocasions: al migdia per fer el tradicional ball a la plaça i, posteriorment, al vespre, per a la cercavila i al ball de les espelmes com a acte de tancament de les Festes del Tura.

Aquest diumenge la festa arriba al seu equador amb un dia replet d’activitats i propostes programades per part d’entitats de la ciutat. Després de la faràndula, a la tarda serà el torn del ‘Ball dels 4 quarts’ dels Marrinxos que farà ballar els assistents a aquesta activitat que ja arriba a la seva segona edició. Posteriorment, serà el torn de les activitats esportives com les simultànies d’escacs o el partit de futbol entre la UE Olot i Torrent CF.

Un dia ben complet d’activitats que continuarà amb el Seguici Popular a part de la pujada del pilar caminant per part dels Xerrics d’Olot. A la nit, la festa seguirà amb La Troupe, balls de saló amb Pa d’àngel per als més grans així com beats i ritmes forts de la mà de Triquell, El Barto, Derbis, tecno, rock&roll DJs o amb la Turinada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia