Societat

El Consell Parroquial de Santa Eugènia s’oposa a la destrucció del parc Jordi Vilamitjana

El Consell Parroquial de Santa Eugènia de Ter s’ha adherit a la reivindicació veïnal en defensa de la preservació del parc Jordi Vilamitjana. En la seva última reunió d’aquest mes de setembre, el consell ha aprovat una declaració en la qual subratlla que si bé el nou Trueta “és una necessitat social i un bé comú de primer ordre que requereix una construcció urgent” també recalca que “el parc Jordi Vilamitjana és igualment un bé comú d’un gran valor social, un refugi climàtic, lloc de trobada familiar i lloc d’esbarjo de nens i joves”.

D’aquesta manera, per tal de fer costat a la ciutadania dels barris de Santa Eugènia, Can Gibert i Sant Narcís que s’han mobilitzat per conservar íntegrament el parc Jordi Vilamitjana, l’agrupació es declara “plenament d’acord amb aquesta reivindicació” i s’adhereix a la coordinadora d’entitats en defensa del parc. El Consell Parroquial de Santa Eugènia s’afegeix així a les desenes d’associacions que conformen l’Assemblea d’entitats en defensa del parc i que s’oposen al projecte plantejat per l’Ajuntament de Girona que implicaria la desaparició de l’actual parc Jordi Vilamitjana i la seva substitució per un bloc de set plantes amb més de 300 habitatges.

A l’espera de la resposta municipal a les al·legacions presentades contra aquest projecte, les entitats han organitzat aquest mes de setembre una reunió pública “in situ”, al Parc, per explicar als veïns la desaparició d’arbrat i d’equipaments que provocaria aquesta operació urbanística. En paral·lel també hi ha en marxa una recollida de signatures i suports a la mobilització.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia