Societat

Lleida haurà d’indemnitzar amb 442.000 euros una empresa de radars

Comú acusa l’exalcalde Àngel Ros de mala gestió

L’Ajuntament de Lleida haurà de pagar 142.000 euros enguany i 300.000 més l’any vinent en concepte d’indemnització a l’empresa de radars Arnó. Ho ha denunciat avui el grup Comú de Lleida, atribuint aquesta situació directament a “la gestió deficitària” del contracte de concessió durant el mandat de l’exalcalde, Àngel Ros (PSC).

“El populisme de Ros, que no va voler posar multes de velocitat en any preelectoral, el paguem ara entre totes”, denuncia la regidora i portaveu del grup municipal, Laura Bergés. La disputa entre Arnó i la Paeria va arrencar el 2016 quan la concessionària dels radars i els semàfors vermells de la ciutat va presentar un recurs contra el consistori reclamant gairebé un milió d’euros per captures de radar i fotos de semàfor vermell que l’aJuntament no va validar ni cobrar el 2014.

Des del passat mes d’abril el cas ja té sentència ferma, de forma que l’ajuntament s’ha vist obligat a fer una modificació de crèdit, que sotmetrà a l’aprovació del Ple del divendres, per fer front al primer pagament de 142.000€. “Ens trobem davant d’una herència de manca de rigor en la gestió pública que ara recau sobre les finances públiques”, hi afegeix la representant de Comú.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia