Societat

Els trofeus de la Copa Amèrica ja es poden veure exposats

L’America’s Cup Experience, l’exposició oficial de la Louis Vuitton 37a America’s Cup, ja exposa a l’edifici Imax del Port Vell de Barcelona els trofeus originals de les regates per les quals els equips estan competint a la costa de Barcelona: la icònica Copa Louis Vuitton, que entra en la seva fase final a partir del 26 de setembre, la UniCredit Youth America’s Cup, que ja s’està disputant i va dirigida a joves regatistes d’entre 18 i 25 anys, i la Puig Women’s America’s Cup, la categoria femenina que començarà el 5 d’octubre.

El públic que visiti l’exposició oficial tindrà l’oportunitat única d’admirar la bellesa d’aquests trofeus, conèixer la seva història i fer-se fotografies amb ells. A més, els visitants també podran admirar la rèplica del llegendari trofeu de l’America’s Cup, que es disputa des de 1851. Els trofeus seran exposats a l’America’s Cup Experience fins que siguin entregats als equips guanyadors: la Louis Vuitton Cup entre l’1 i el 7 d’octubre, la Puig Women’s America’s Cup el 13 d’octubre i la UniCredit Youth America’s Cup el pròxim 26 de setembre.

L’America’s Cup Experience no és només un espai d’exhibició de les copes, sinó l’oportunitat de fer una autèntica immersió en el món de la vela. Els visitants poden recórrer una fascinant retrospectiva que narra els moments més emblemàtics de la competició, poden veure la pel·lícula One Hell of a Battle, una mirada èpica als desafiaments i triomfs de l’America’s Cup, a la segona pantalla més gran d’Europa i experimentar l’emoció de tripular una de les embarcacions més ràpides de la història de la vela al simulador AC75.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia