Societat

Una tempesta deixa 11,7 mm d’aigua en només deu minuts a Palafrugell

L’aiguat provoca un despreniment de terra a prop del far de Sant Sebastià

Una tempesta d’alta intensitat ha deixat 11,7 mm d’aigua en només deu minuts a Palafrugell, segons el Servei Meteorològic de Catalunya i recull l’ACN.  Això ha provocat que els embornals no poguessin absorbir tota l’aigua que queia i en determinats punts del municipi s’hagin produït acumulacions d’aigua que s’han eixugat ràpidament, quan la intensitat de la pluja ha minvat. De moment, el consistori assegura que no hi ha incidències destacades i només s’ha registrat un arbre caigut al carrer Puig Guardiola, a Llafranc i un despreniment de terra a prop del far de Sant Sebastià. Les brigades municipals ja hi treballen per restituir la normalitat.

El fort xàfec, a més dels carrers del centre, ha negat altre cop d'aigua l'autovia del Mar entre Palafrugell i els nuclis de Calella i Llafranc, enmig d'un cel enfosquit i de llamps i trons. A Platja d'Aro, l'aigua ha tornat a córrer pels carrers del sector comercial més pròxim als Estanys, mentre els comerciants tot just continuaven fent l'inventari dels danys de l'aiguat d'ahir a la tarda. Aquest aiguat arriba l’endemà que a Platja d’Aro també hi caigués pluja amb molta intensitat en molt poc temps.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia