Societat

Judith Viader, CEO de Frit Ravich, guanyadora nacional del CaixaBank Premi Empresària 2024

Viader va començar la seva trajectòria en l’empresa l’any 1991 en el departament de màrqueting i va treballar en diferents departaments, amb una visió 360 graus de la companyia, fins a aconseguir la direcció general l’any 1997

CaixaBank impulsa aquests guardons des de l’any 2017 per reconèixer el paper decisiu de la dona directiva

L’entitat premia la directiva pel seu esperit emprenedor, la seva visió estratègica, el seu lideratge transformador i el seu compromís amb la societat

El conseller delegat de CaixaBank, Gonzalo Gortázar, ha estat l’encarregat de lliurar el guardó en un acte celebrat a l’oficina ‘all in one’ de Madrid, que ha comptat amb la presència de les finalistes i de guanyadores d’edicions anteriors

  • Gonzalo Gortázar i Judith Viader CAIXABANK.
  • VÍDEO: ‘CaixaBank Premi Empresària’ 2024

Judith Viader, CEO de Frit Ravich, ha estat triada guanyadora nacional de la vuitena edició del CaixaBank Premi Empresària 2024, que cada any reconeix el talent i l’excel·lència professional d’empresàries a Espanya que són un referent per la seva trajectòria, visió estratègica, capacitat d’innovació i lideratge transformador.

El jurat dels premis, integrat per un grup de directives i directius de CaixaBank, ha triat Judith Viader entre les dotze guanyadores territorials pel seu esperit emprenedor i la seva visió estratègica. El jurat ha valorat els seus mèrits tant referents a l’èxit de la seva activitat empresarial com a la seva trajectòria professional, la seva capacitat de lideratge i la seva participació en iniciatives de mentoring femení i en xarxes de dones empresàries o grups de lideratge.

Viader va començar la seva trajectòria en l’empresa l’any 1991 en el departament de màrqueting i va treballar en diferents departaments, amb una visió 360 graus de la companyia, fins a aconseguir la direcció general l’any 1997.

El conseller delegat de CaixaBank, Gonzalo Gortázar, ha estat l’encarregat de lliurar el guardó en un acte celebrat a l’oficina all in one de Madrid, que ha comptat amb la presència de les finalistes d’aquesta edició i de guanyadores d’anys anteriors.

“És un honor rebre aquest premi, tant a nivell personal com a nivell empresarial. A nivell empresarial és un reconeixement al treball de les 1.200 persones que formem Frit Ravich i que m’acompanyen en tots els moments vitals. A nivell personal també és un gran orgull rebre aquest premi, que reconeix el lideratge femení, i m’agradaria dedicar-lo en especial a la meva mare”, ha manifestat Viader.

Per part seva, el conseller delegat de CaixaBank ha destacat: “En l’entitat som molt conscients de l’important paper que juga el sector empresarial i el talent femení en el desenvolupament econòmic i social. Tant Judith Viader com totes les finalistes són clars exemples de visió estratègica i transformadora, creant valor i ocupació a través de les empreses que dirigeixen.”

A l’acte hi han assistit, a més, les altres onze guanyadores regionals que aspiraven al guardó nacional del CaixaBank Premi Empresària 2024: Virginia González Lucena, presidenta executiva de Grupo Dian; Susana Juan Baras, consellera delegada d’Invisa Hoteles; Paula Rodríguez Pelaez, CEO de Grupo Cafento; Beatriz Magro Nogales, CEO & cofundadora de Komvida Kombucha; María Esther Cabrera Quintero, CEO d’Arrecife Bus; Marta Antich Díaz, sòcia administradora de Fertilab; Elena Martínez Garnica, CEO de Martínez Somalo; Isabel Rodero Baños, gerent de Dominio del Águila; Ana María López Arjona, directora general de Grupo Connect Are Us; Zulema Beresaluce Salinero, directora general d’Aceitunas Cazorla, i Dolores Marín Sánchez, directora general del grupo La Ciezana Venta del Olivo.

Comunitat Premi Empresària

Judith Viader formarà part de la Comunitat Premi Empresària de Linkedin creada per CaixaBank, que promou la relació i el networking entre totes les guanyadores territorials de totes les edicions anteriors i els dona accés a activitats exclusives. A més, podrà assistir a un esdeveniment de prestigi internacional per connectar amb empresàries líders a escala global.

Com a guanyadora del CaixaBank Premi Empresària, Viader s’uneix a Inés Juste, presidenta del Grupo Juste; Rocío Hervella, fundadora i consellera delegada de Prosol; Arancha Manzanares, vicepresidenta d’Ayesa; Lina Mascaró, presidenta de Grupo Mascaró; Pilar Martínez-Cosentino, vicepresidenta de Grupo Cosentino; Maite Casademunt, presidenta i directora creativa de Lola Casademunt, i María José Cascajo, fundadora de HC Clover, totes elles guanyadores de les edicions anteriors del CaixaBank Premi Empresària.

El compromís de CaixaBank amb la diversitat i l’excel·lència empresarial
CaixaBank és conscient de la importància que tenen les professionals empresàries en el pes de l’economia i llança aquests premis com a mostra de suport i reconeixement a aquest col·lectiu clau. Aquests guardons s’emmarquen en el programa de diversitat de CaixaBank Wengage, un projecte transversal desenvolupat per persones de tots els àmbits de l’entitat basat en la meritocràcia i en la promoció en igualtat d’oportunitats, que treballa per fomentar i visualitzar la diversitat en totes les seves dimensions: de gènere, funcional, generacional, cultural...Així mateix, CaixaBank promou diferents premis i reconeixements a l’excel·lència acadèmica (Premis WONNOW), al lideratge femení empresarial (CaixaBank Premi Empresària i Premi A Dona Professional Autònoma), línies d’acció vinculades a l’esport (patrocini de la selecció femenina de bàsquet) i entorn rural (Càtedra AgroBank: Dona, empresa i medi rural, o l’estudi de la bretxa de gènere en el sector agrari de Closingap).L’entitat compta amb un 43% de dones en posicions directives i amb un 40% de dones en el Consell d’Administració.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.