Societat

S’obre al trànsit en els dos sentits un tram de l’avinguda Pineda

L’Ajuntament conclou la polèmica obra de reversió de part del carril bici

Els 200 metres de l’avinguda Pineda que comuniquen l’avinguda Constitució amb el carrer Molinot ja s’han obert al trànsit en els dos sentits. un cop l’Ajuntament ha conclòs les obres de desmantellament de part del carril bici. La via torna així al doble sentit per als vehicles de motor i les bicicletes hauran de circular per un tram compartit amb els cotxes en comptes de tenir un carril segregat. L’obra ha estat envoltada d’una forta polèmica, ja que una plataforma veïnal l’ha denunciat al jutjat per entendre que es posa en perill la vida dels ciclistes, que han de compartir calçada amb els cotxes en un punt de fort pendent, i que s’atempta contra el medi ambient. El consistori defensa que es millora la mobilitat i l’accés a les vies de sortida de la ciutat, i se solucionen els problemes que provocava un pou ubicat a la cruïlla de l’avinguda Pineda amb el carrer Molinot.

El nou tram està restringit a una velocitat màxima de 20 quilòmetres per hora, i el tram compartit està pintat de color vermell. L’Ajuntament ha instal·lat dos controls de velocitat amb radars pedagògics, que indiquen la velocitat dels vehicles, i demana precaució als conductors i ciclistes. L’obra ha tingut un cost de 125.235 euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia