Societat

societat

Punt policial al parc de la Devesa durant les Fires

La Policia Municipal de Girona i els Mossos d’Esquadra instal·laran un punt conjunt de convivència i seguretat al parc de la Devesa durant les Fires de Sant Narcís, segons ha anunciat l’Ajuntament de Girona aquest dilluns. El mòdul estarà situat al bell mig de la zona de les atraccions –en concret al costat dels autos de xoc, al passeig central del parc– i estarà obert tots els dies de Fires –del 25 d’octubre al 3 de novembre– des de les dues del migdia fins a les sis de la matinada. Segons ha explicat el consistori, l’objectiu és que la zona amb més concentració de persones durant la festa major i on tenen lloc bona part dels actes tingui un espai on la ciutadania pugui adreçar-se davant qualsevol problemàtica relacionada amb la convivència i la seguretat. La iniciativa arriba després que l’any passat augmentessin les queixes i denúncies per casos de robatoris de mòbil a adolescents i nois joves que anaven sols.

Fires segures

“Les Fires han de ser un espai segur per a tothom. Amb aquesta nova proposta introduïm un punt de referència en convivència i seguretat al cor de les atraccions que s’emmarca en el model de policia de proximitat que tenim a Girona”, ha afirmat la regidora de Convivència i Seguretat i d’Hisenda de l’Ajuntament de Girona, Sílvia Aliu Gifre.

Des de l’ajuntament gironí s’assenyala que la ciutadania podrà adreçar-se a aquest punt davant de qualsevol problema que pugui tenir en temes assistencials o de seguretat, i que des d’aquí els agents –n’hi haurà sempre dels dos cossos policials– els ajudaran i indicaran de les accions que han de dur a terme. A més, davant de qualsevol alerta es podrà avisar als agents que hi haurà repartits per les Fires.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia