Societat

La revista La Torratxa celebra 25 anys i la publicació del número 100

La revista municipal La Torratxa de Vilablareix celebra 25 anys des del seu naixement i la publicació del número 100 amb diversos actes i activitats. Dilluns a la nit, per exemple, es va fer una celebració al Centre Cultural Can Gruart que va reunir veïns i col·laboradors de la revista durant els seus 25 anys de trajectòria. En l’acte es va homenatjar totes les persones que algun moment s’han implicat en la revista. També es va inaugurar una exposició amb les cent portades de La Torratxa que es podrà visitar a Can Gruart fins al 29 de novembre. A més, els visitants hi poden consultar tots els exemplars.

Per últim, es va projectar un documental, que també està penjat a la plataforma Youtube, amb participació de col·laboradors que han estat vinculats a la revista o de veïns que valoren la importància d’aquesta publicació per al municipi.

El primer número de La Torratxa, fundada per Manel Pallàs, va sortir publicat l’octubre del 1999 i des de llavors s’ha anat publicant de manera ininterrompuda. L’alcaldessa de Vilablareix, Maite Tixis, va assegurar que els 25 anys de trajectòria de la revista són una “gran fita”. “És el material que utilitzem per recollir tot allò que passa al poble i ens en sentim molt orgullosos”, va valorar l’alcaldessa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia