Societat

judicial

Torredembarra rebrà més 3,4 milions per obres no realitzades a les xarxes d’aigua i clavegueram

S’ha tardat tretze anys però finalment l’Ajuntament de Torredembarra i l’empresa Sorea han tancat de forma extrajudicial el conflicte que els enfrontava. La resolució es tractarà en el ple de dilluns, amb l’aprovació d’un acord amb l’empresa que permetrà desencallar i acabar inversions pendents en la xarxa d’aigua i clavegueram. El cas es remunta a un contracte del 2011 segons el qual l’empresa havia de fer inversions per valor de més de 13,2 milions. Es tractava d’obres destinades a millorar la xarxa de clavegueram, les xarxes pluvials i la xarxa d’aigua potable del municipi. Tota la inversió, però, no es va arribar a fer mai i la valoració de les inversions ja executades es troba al jutjat del Vendrell en el marc de l’anomenat cas Torredembarra. Finalment, però, Sorea ha proposat un acord extrajudicial que preveu que el consistori rebrà 3.477.992 euros com a compensació. A més, l’empresa es compromet a continuar treballant en les inversions que encara no han estat realitzades, per un valor de 3.304.796,38 euros. A més, es preveu accelerar aquestes actuacions “destinant-hi els recursos necessaris per a la seva finalització”. Per la seva part, l’Ajuntament renuncia a accions penals o civils.

El regidor de Residus i Neteja Pública, Raúl García, ha explicat que “amb aquest acord l’Ajuntament espera tancar el litigi i garantir que les millores en les infraestructures d’aigua i clavegueram es portin a terme”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia