Societat

Deixen en llibertat la mare del nen mort a l'incendi de Lloret després que el fiscal no hagi demanat presó

Successos

Un jutjat de Blanes ha deixat aquest dimarts a primera hora de la tarda en llibertat condicional la mare del nen de 6 anys mort diumenge passat a l'incendi de Lloret de Mar i el seu company sentimental.

El jutge ha acordat aquesta decisió després que el fiscal no demanés l'entrada a presó de la mare, Antonina V., una dona ucraïnesa de 30 anys. El seu company sentimental, un jove romanès de 23 anys, Vasile Sorin P. també ha quedat en llibertat amb càrrecs. Els dos estan acusats d'homicidi imprudent i abandonament de menors.

El jutjat ha retirat el passaport a la mare de l'infant i li ha imposat l'obligació de comparèixer cada setmana al jutjat.

El foc que va acabar amb la vida del menor va tenir lloc aquest diumenge a primera hora del matí, quan l'infant de 6 anys estava sol, en un pis situat a l'Avinguda Vila de Blanes de Lloret de Mar. Els Mossos d'Esquadra van localitzar la mare i el company sentimental al migdia, i els van portar a comissaria, on després de prendre'ls declaració els van detenir.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.