Societat

Detenen dos germans menors d'edat per haver llançat pedres contra els cotxes des d'un pont

Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest dilluns 18 d'agost dos menors d'edat com a presumptes autors d'un delicte contra la seguretat viària per haver llançat, almenys en dues ocasions, pedres de mida considerable a l'autovia A-7, al pas per Tarragona, i haver provocat danys en diversos cotxes.

El passat 17 d'agost es va produir un accident a l'autovia A7, al quilòmetre 1164, sentit València. Dos vehicles van xocar amb diverses pedres que, segons els testimonis, algú havia llençat des del pont que creua la via en aquest punt. Un dia després, aquest dilluns 18 d'agost a les 04.30 hores, els Mossos van rebre l'avís d'un accident similar que s'havia produït en el mateix punt de l'A7. En aquesta ocasió, un turisme va col·lisionar amb una pedra de grans dimensions que havia sigut llençada des del pont i va ocasionar danys materials al vehicle.

Els agents es van desplaçar al lloc dels fets i van observar tres individus que, al detectar la presència policial, van començar a córrer cap al barri de l'Arrabassada, de la ciutat Tarragona. Els Mossos van aconseguir aturar dos dels nois, però el tercer va fugir. Els agents mantenen oberta la investigació per localitzar-lo.

Els agents van detenir els dos menors, que són germans. Estan acusats d'un delicte contra la seguretat viària. Van ser lliurats a la seva mare i els fets s'han posat en coneixement de la Fiscalia de Menors.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.