Societat

Trànsit demana extremar la prudència en els trams d'obres de l'AP-7 arran dels dos accidents de Tarragona

Societat

El Servei Català de Trànsit (SCT) demana extremar la prudència als conductors que circulin pel trams d'obres de l'AP-7 arran de dos accidents múltiples amb camions implicats registrats aquest dijous i divendres, respectivament, en el tram en obres d'aquesta carretera al seu pas per Tarragona. El primer accident va tenir lloc dijous al matí al quilòmetre 238,5 de l'AP-7 en sentit Tarragona i s'hi van veure implicats vuit camions, tres dels quals transportaven mercaderies perilloses. El segon accident s'ha registrat aquest divendres al quilòmetre 240 de la mateixa autopista, també en sentit Tarragona, quan una formigonera que sortia de la zona d'obres ha impactat amb un tràiler que no l'ha pogut evitar.

El primer accident va obligar a tallar l'autopista durant més d'una hora en sentit sud, des d'Altafulla (Tarragonès) fins al peatge de Tarragona. En el segon sinistre s'hi han vist implicats set camions i una furgoneta i ha obligat a tallar un carril en sentit sud durant tres hores.

Les investigacions dels Mossos d'Esquadra apunten com a causes d'ambdós accidents de trànsit, en què no hi ha hagut ni víctimes mortals ni ferits greus, la velocitat inadequada d'una banda i, de l'altra, el fet de no respectar la distància de seguretat entre vehicles. Per aquest motiu, el SCT recorda que cal extremar la prudència al volant, especialment en trams d'obres.

A més, després d'una reunió mantinguda entre responsables del SCT, la Divisió de Trànsit de Mossos d'Esquadra i ACESA, s'ha acordat instaurar un seguit d'actuacions en el tram de l'autopista AP-7 des de Banyeres del Penedès (Baix Penedès) fins a Tarragona entre els quilòmetres 212 i 258. Es reforçarà la senyalització vertical informativa i es recordarà en els panells de missatge variable que cal respectar la distància de seguretat entre vehicles.

A més, s'endegaran mesures addicionals de seguretat per a millorar l'acompliment de la limitació de velocitat amb la col·locació de radars en aquest tram d'obres. El SCT recorda que el límit de velocitat en aquesta zona està establert en 80 km/h arran dels treballs d'ampliació i millora de l'autopista.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Xavier Barranco
Cap de l’oposició de Portbou (Ara Portbou-Junts)

“Portbou continua sent un diamant en brut per treballar”

Portbou
Antoni Llabrés
President de l’Obra Cultural Balear (OCB)

“La principal amenaça per al català a les Balears ve dels poders públics”

Barcelona

El PSSJD investiga l'ús de substàncies piscodèliques contra la depressió resistent

Sant Boi de Llobregat
SANT PERE PESCADOR

Insten l’Estat a expropiar el sòl privat a la gola del riu Fluvià

SANT PERE PESCADOR
TORROELLA DE MONTGRÍ

Conflicte perquè la guingueta de Mas Pinell serà del Delfín Verde

TORROELLA DE MONTGRÍ
Tretze pagesos cedeixen l’espai per al vial de Santa Susanna
URBANISME

Tretze pagesos cedeixen l’espai per al vial de Santa Susanna

SANTA SUSANNA

Un cotxe amb càmera de lectura de matrícules controlarà la zona blava

Lleida
MEDI AMBIENT

Caminada a Calella per donar valor a un paratge natural amenaçat per un nou enllaç a l’autopista

CALELLA

Dues cooperatives d’habitatge faran 283 pisos protegits al Parc de l’Alba

Cerdanyola del Vallès