Societat

Un tren es passa dues parades i els viatgers el fan aturar

Gavà

El tren, que cobria la línia C2 de Rodalies, va sortir, com estava previst, de Granollers cap a dos quarts de vuit del matí en direcció Sant Vicenç de Calders. Tot el viatge va transcórrer amb normalitat fins que va passar de llarg les parades de Gavà i Castelldefels, probablement per una confusió del maquinista. Però, segons informa el diari El Punt, els passatgers, en veure que el maquinista no parava, van decidir accionar el fre d'emergència.

Després d'un quart d'hora sense rebre informació, alguns van baixar a la via i van caminar fins que van trobar una obertura en la tanca de protecció. Segons la versió dels afectats que recull el rotatiu, mitja hora més tard el tren va reprendre el seu trajecte fins al Garraf, els passatgers van canviar de comboi i el maquinista va ser rellevat.

Segons les declaracions que recull El Punt d'un dels afectats, en arribar a l'estació del Garraf el van informar que el centre de control havia trucat al maquinista i aquest no havia respost.

Renfe ho nega i afirma que el sistema que assegura que el maquinista està conscient va funcionar i que en cap cas hi ha una negligència. Tot plegat ho atribueix a una confusió del conductor. La companyia assegura que van avisar el maquinista, a qui han obert un expedient informatiu, i li van ordenar que s'aturés al Garraf.
 



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.