Societat

L’estació d’esquí de la Masella tanca el millor cap de setmana de l’hivern

L’estació d’esquí la Masella ha tancat el millor cap de setmana d’hivern amb tots els sectors oberts i amb gruixos de neu de 40-140 cm de qualitat pols, segons un comunicat fet públic. Les darreres nevades, el fred continuat d’aquesta darrera setmana i, sobretot, una meteorologia benigna, amb sol i fred hivernal han permès als esquiadors “gaudir del millor cap de setmana de la temporada, amb neu de qualitat pols excel·lent”.

De fet, a la Masella es porta una inèrcia de neu abundant des de l’inici del març, amb una llevantada el cap de setmana passat que ens va deixar gruixos superiors al metre de neu a les cotes altes. A l’episodi de llevant dels dies 8 i 9 de març cal afegir-hi les nevades d’aquesta setmana, que han pintat de blanc totes les cotes de l’estació, amb un paisatge blanc que ha fet gaudir a tothom. Els gruixos a pistes i la qualitat de pols ens ha permès obrir tot el domini esquiable, amb sectors tan apreciats pels esquiadors com són: el Tub, amb totes les millors pistes negres del domini, els Isards i els Coms de Das. Aquestes òptimes condicions del temps s’ha traduït amb unes ocupacions hoteleres, als allotjaments a peu de pista, del 100% i una xifra d’esquiadors molt destacable tant dissabte com diumenge.

Les actuals condicions de l’estació, d’una banda, amb gruixos de neu importants a cotes altes i mitges i, de l’altra, els importants treballs de producció de neu de les últimes nits fredes per reforçar totes les bases i els punts claus de l’estació ens fan preveure una primavera amb molt bones condicions per esquiar. I afegim que els esquiadors es poden treure l’Abonament de Primavera de Masella, que s’amortitza en només cinc dies d’esquí, i permet gaudir de l’esquí fins a finals de la temporada.

La previsió de l’estat de l’estació en xifres per aquesta setmana és de gruixos de neu de 40-140 cm de qualitat pols. Pel que fa a l’accés a pistes, per Pla de Masella-1600 m, Coma Oriola-1950 m i La Pia-1700 m. Tots els sectors de l’estació oberts.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]