Societat

GASTRONOMIA

Presenten la nova guia de la cuina de l’Empordanet

L’objectiu és donar a conèixer i promoure els setze restaurants que integren el col·lectiu, que commemora els trenta anys

La Cuina de l’Empor­da­net va pre­sen­tar dilluns la seva nova guia de res­tau­rants en un acte que es va fer a La Sala de Llo­friu, a Pala­fru­gell i que va comp­tar amb la presència de caps de cuina i de sala dels 16 res­tau­rants que for­men part del col·lec­tiu gas­tronòmic empor­danès; i del seu pre­si­dent, Vicenç Fajardo, a més de diver­ses auto­ri­tats. L’ acte també es van com­me­mo­rat els 30 anys del col·lec­tiu.

La guia és la carta de pre­sen­tació del col·lec­tiu, amb la qual es dona a conèixer quins són els res­tau­rants mem­bres de l’asso­ci­ació, es fa difusió de la infor­mació bàsica de cada res­tau­rant mit­jançant la comu­ni­cació clara i acces­si­ble. Vol con­tri­buir a crear una iden­ti­tat de marca cohe­rent, donant pro­ta­go­nisme als espais inte­ri­ors i exte­ri­ors dels res­tau­rants, així com a les foto­gra­fies con­jun­tes de caps de cuina i de sala. Aquesta decisió va en sin­to­nia amb la línia de tre­ball que està adop­tant el col·lec­tiu de dig­ni­fi­car i donar més visi­bi­li­tat a la feina que fa el per­so­nal de sala, així com posar-la a l’alçada del de cuina.

Dues ver­si­ons

La guia, que s’ha edi­tat en dues ver­si­ons- una en català i francès, i l’altra en cas­tellà i anglès- ser­veix per donar a conèixer i pro­mo­ci­o­nar els 16 res­tau­rants que inte­gren el col·lec­tiu. A més, la publi­cació de La Cuina de l’Empor­da­net també és una eina útil per als infor­ma­dors turístics de la zona, ja que es dis­tri­bu­eix a totes les ofi­ci­nes de turisme de la comarca i altres punts d’infor­mació. En aquest sen­tit, cal dir que la guia no només està pen­sada de cara als visi­tants i turis­tes sinó també per la gent local amb l’objec­tiu que gau­dei­xin dels esta­bli­ments de més pres­tigi i renom del ter­ri­tori. A més a més, es pot lle­gir en un for­mat digi­tal i interac­tiu a https://​heyzine.​com/​flip-​book/​452c35b591.​html



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia