Societat

Apareix lligada a Lleida una francesa desapareguda al setembre a prop de Bordeus

Successos

Una dona francesa els familiars de la qual havien denunciat la seva desaparició a principi de setembre va aparèixer dissabte passat a la localitat d'Artesa de Lleida (Segrià) lligada i emmordassada a l'interior del seu cotxe, després de ser presumptament segrestada del seu domicili, pròxim a Bordeus.

Segons han informat els Mossos d'Esquadra, la dona, d'origen magribí i resident a la població francesa de Paillet, va desaparèixer el 8 de setembre passat i des d'aleshores no es tenia notícies d'ella.

Dissabte passat, cap a les deu del matí, un veí del poble d'Artesa de Lleida va alertar els Mossos que a l'interior d'un cotxe aparcat prop de les piscines municipals hi havia una dona lligada i emmordassada.

Un cop alliberada, la dona va explicar als agents de la policia autonòmica que havia estat retinguda en contra de la seva voluntat i que l'havien portat obligada fins a Lleida en el seu propi cotxe.

La policia no ha concretat més dades sobre les circumstàncies de la presumpta detenció il·legal, que qualifiquen d'"estranya".

En aquests moments s'està duent a terme una investigació conjunta entre els Mossos d'Esquadra i la Gendarmeria francesa per aclarir les circumstàncies d'aquest presumpte segrest. La dona ja ha tornat al seu país.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.