Societat

Un home mata la seva exdona a Vilafranca i després se suïcida

La violència de gènere ha colpejat la tarda de dimarts Vilafranca del Penedès. Una dona de 40 anys, Pilar T., ha mort a mans de l’exparella en el pis del número 15 del carrer de la Beneficència on havien conviscut fins al gener passat. Després del crim, l’agressor, de 39 anys, s'ha suïcidat en el domicili dels seus pares, a la carretera de Sant Martí, on s’havia traslladat després de la separació.

Poc abans de dos quarts de sis de la tarda, un veí de la finca havia alertat els Mossos d’Esquadra dels crits i cops procedents del pis de la víctima. Però quan hi van arribar les emergències mèdiques no van poder fer res per ella, ja que la van trobar sense constants vitals a causa d’una de les ferides d’arma blanca que presentava, concretament la que havia rebut al coll.

Els Mossos van identificar com a sospitós l’excompany de la víctima i, tenint constància que ja havia protagonitzat algun incident violent, es van dirigir a la seva residència actual, on també se’l van trobar mort.

La separació de la parella, que tenia dos nens, de set i tres anys, havia estat traumàtica. La víctima va portar l’homicida a judici per reclamar-li una pensió alimentària per als fills, que ell es va negar a pagar. A causa de diversos episodis de violència verbal i física, l’home tenia una ordre d’allunyament que fonts policials no van poder confirmar ahir si encara continuava vigent.

Segons persones properes a la parella, actualment intentaven acordar el futur de la vivenda que havien comprat junts nou anys enrere, i on la dona s’havia quedat amb els fills després de la separació. Una negociació que ell no estava posant gens fàcil.

Es desconeix si aquestes reticències eren simplement econòmiques o tenien a veure amb el fet que la víctima tenia un nou company sentimental des de feia mig any. Precisament alguns coneguts explicaven que Pilar T. hauria avisat la seva parella actual –que treballa com a representant a Barcelona– d’una trucada de l’agressor dient que s’havien de veure urgentment.

No obrir-li la porta
El company li hauria aconsellat que no li obrís la porta i que s’esperés que arribés ell. Però no va ser-hi a temps i es va trobar que Pilar T. era morta, com ella mateixa es temia.

Pilar T. era molt coneguda i estimada a Vilafranca, on havia regentat, al centre del poble, una botiga de roba. Actualment no treballava. També hi ha qui es va sorprendre de l’acció de l’exparella, que, segons alguns veïns, semblava una bona persona.

Molts residents del carrer de la Beneficència desconeixien fins ahir els problemes de la parella, ja que, segons explicaven, després de la separació “ell continuava aparcant en la plaça de pàrquing que tenien a l’edifici i se’l veia pujar i baixar amb els nens”.

 



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Inditex es planteja tancar dues de les quatre botigues que té a Figueres

figueres
medi ambient

Un decret intenta fer més àgil el control de la sobrepoblació de conills, senglars o cabirols

Tàrrega
Infraestructures

Els veïns de Joan Miró exigeixen als partits un compromís per preservar el parc

Barcelona
medi ambient

Tarragona proposa una trentena d’activitats per conscienciar sobre el canvi climàtic

TARRAGONA

L'Ajuntament denuncia l'ocupació per fer-hi un casal de joves del magatzem dels Castellers

SANT CUGAT DEL VALLÈS
GIRONA

Tempesta i calamarsa a la Selva, el Gironès i el Baix Empordà

GIRONA
medi ambient

Denúncia a Fiscalia per la presència d’excavadores a l’Espai Protegit dels Muntanyans, a Torredembarra

Mor un home arran d’una baralla a la Barceloneta

BARCELONA

El Centre de Naixements de l’Hospital de Martorell torna a l’activitat

Martorell