Societat

YouTube i Universal llançaran el portal de videoclips Vevo

La companyia Universal Music Group (UMG) i el portal de vídeos a Internet YouTube, subsidiària de Google Inc., han anunciat que llançaran conjuntament a finals d'aquest any un portal de música i vídeos de qualitat que s'anomenarà Vevo. El portal, que tindrà el domini www.vevo.com, oferirà el catàleg complet de videoclips d'UMG, que disposa del catàleg més gran del món, mentre que YouTube oferirà la infraestructura. El que encara no han aclarit és si el web serà de pagament i per a usuaris registrats o si serà d'accés gratuït. El web estarà disponible des de YouTube. Els beneficis publicitaris generats a Vevo els repartiran entre YouTube i UMG.

El president d'UMG, Doug Morris, opina que Vevo tindrà més trànsit que cap altre portal d'Internet de vídeos musicals a tot el món, fet que atraurà els publicistes. Segons va afegir, es convertirà en 'la' pàgina de videoclips en línia.

En el llançament de Vevo, els usuaris podran accedir al catàleg sencer d'UMG amb tot el contingut relacionat amb els vídeos musicals, inclosos els vídeos de llarga durada i els professionals, com també els generats pels usuaris que estiguin pujats al YouTube. Aquesta 'innovadora' plataforma proveirà de la 'millor música en format digital', opina el president de Google, Eric Schmidt.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.