Societat

Detinguda a Barcelona per intentar matar la filla

Els veïns del número 453 del carrer València de Barcelona van sentir ahir, cap a quarts de dues del migdia, dos cops que procedien del pati interior de l’immoble. A terra hi havia la nena de set anys que viu al segon pis i la seva mare.

Afortunadament no van resultar ferides greus. El drama bé perquè els Mossos d’Esquadra van detenir la dona acusada de tirar daltabaix la filla. Després, hauria intentat suïcidar-se.

La nena va passar la nit a l’Hospital de Sant Pau en observació tot i no tenir cap fractura ni lesió evident. La dona, custodiada per dos agents, tampoc va ser donada d’alta, ja que va patir fractures en un braç i en una cama.

Els interrogatoris al pare i a la mare, així com als veïns de l’immoble, van confirmar la successió dels fets i els problemes psicològics que pateix la detinguda, que està en tractament. “Ens acusava de ser bruixes i ens demanava que deixéssim en pau la seva família”, va explicar ahir una veïna a ACN.

 



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.