Societat

El passeig de Gràcia de Barcelona perd a partir d'avui un carril per sentit per les obres de l'intercanviador

Barcelona

El passeig de Gràcia de Barcelona perdrà a partir d'aquest dijous i durant dues setmanes un carril per sentit a l'altura del carrer Rosselló a causa de les obres de l'Intercanviador de la Diagonal, segons ha informat la conselleria de Política Territorial i Obres Públiques en un comunicat.

Les obres seran per substituir l'actual coberta del vestíbul de l'estació de Diagonal de la línia 3 del metro per una de més gran que cobrirà el nou espai ampliat. Es tracta d'una de les reformes programades en el projecte de construcció de l'intercanviador.

Els vehicles disposaran de tres carrils en sentit muntanya i un en sentit mar. Un dels carrils tallats es destinarà al pas de vianants, i s'habilitarà un altre pas al carrer Rosselló per facilitar l'encreuament entre la Rambla Catalunya i el passeig de Gràcia.

Les obres obligaran a desplaçar 70 metres en sentit mar la parada d'autobusos a la zona afectada per obres i que dóna servei a les línies 22, 24, 28 i N-4, tot i que els autobusos no modificaran l'itinerari.

A més de les tasques del vestíbul, s'està ampliant l'estació de la L-5 per instal·lar-hi ascensors i renovar l'accés des del carrer. Continua tancat per millores el passadís de connexió entre la L-5 i la L-3.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.