Societat

Enxampen un segon pagès de l'Empordà per col·locar trampes de filferros i claus a camins rurals

Societat

Els Mossos d'Esquadra han imputat lesions i amenaces a un segon pagès de l'Empordà per haver-se dedicat a posar paranys per a motoristes i ciclistes a camins rurals de la comarca.

Segons ha avançat El Periódico, l'home, Joan C., resideix a Saus (Alt Empordà), té més de 70 anys i és propietari d'una granja de porcs. La policia sospita que ell era qui es dedicava a instal·lar les trampes amb claus, mentre que el primer imputat, un pagès de Vilaür, estenia els filferros a banda i banda dels camins.

Tot i que els agents el van imputar el 23 de gener, la seva imputació no ha transcendit fins ara. Aquest segon pagès, però, es va negar a declarar a comissaria.

Les trampes amb filferros i claus van aparèixer a camins rurals dels municipis de Saus-Camallera, Vilaür i Vilopriu a finals de gener. Un motorista va denunciar als Mossos d'Esquadra l'existència d'un dels paranys i els agents, durant una inspecció a la zona, van localitzar quatre trampes més i un tauló ple de claus preparat per punxar les rodes dels vehicles.

Lesions i amenaces
Tant el pagès de Saus com el de Vilaür estan imputats per delictes d'amenaces i lesions, i a l'espera que el jutge els citi a declarar per veure si els acusa formalment. I és que, al costat d'una de les trampes, els agents van trobar-hi una nota anònima, escrita en castellà, on s'amenaça la gent que va amb vehicles pel bosc. L'escrit, que estava penjat d'una branca, insultava i amenaçava la gent que va amb vehicles pel bosc, els deia que destrueixen el medi ambient i que amb el seu soroll havien fet fora els animals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
comissió europea

Astrazeneca demana la CE que retiri la seva vacuna contra la Covid-19

barcelona
societat

Identifiquen una nova forma genètica de l’Alzheimer

barcelona
societat

700 aportacions ciutadanes per al futur parc de les muntanyes de Prades

MONTBLANC
societat

Vaga a Nestlé Girona pel desbloqueig de la negociació del conveni col·lectiu

girona

Obres a la recepció i el magatzem de la Policia Municipal

SABADELL
societat

El CE Sabadell i l’EFB Ripollet investiguen una batussa d’adults en un partit de prebenjamins

SABADELL
societat

Les Jornades Gironines en Esclerosi Múltiple arriben a la quinzena edició

girona
AMPOSTA

L’alcalde diu que no paguen la brossa perquè el consell comarcal no n’aprova els preus

AMPOSTA
urbanisme

Concurs d’arquitectura internacional per als pavellons de Montjuïc

barcelona