Societat

Tres joves s'enfilen a l'edifici Símbol d'Esplugues contra el pla Caufec

Els activistes tenen previst estar-hi fins que es posi en llibertat el seu company que es va negar a pagar una multa de 60 euros per desobediència civil

Tres activistes s'han enfilat aquest matí a la façana d'una de les torres dels edificis Símbol d'Esplugues de Llobregat en protesta per les obres del pla Caufec i contra l'ingrés a la presó d'un altre activista.

Els joves estan penjats amb arnesos a més de trenta metres d'altura i sostenen una pancarta que diu Per això deu dies de presó en què demanen la llibertat d'un jove empresonat per penjar-se fa dos anys en aquestes mateixes torres i negar-se a pagar la multa de 60 euros que se li va imposar per desobediència civil, segons que ha explicat un membre de la Plataforma contra el pla Caufec.

L'edifici del qual estan penjats els tres joves des de les sis del matí d'aquest dilluns és una de les tres torres que integren els edificis Símbol d'aquesta població, que estan situats al costat del pont d'Esplugues.

La Plataforma contra el pla Caufec considera que aquest pla urbanístic és únicament un projecte especulatiu que representa un greu impacte per a la muntanya de Collserola.

Els activistes tenen previst mantenir aquesta acció de protesta fins que es posi en llibertat el seu company, que fa dos anys en una altra acció contra el pla Caufec també es va penjar durant tres dies a 50 metres d'altura juntament amb dos manifestants més.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Gastronomia catalana, la que ho aprofita tot

Barcelona
Joan (Nani) Mora
Cap de l’oposició d’ERC a Sant Andreu de Llavaneres

“Veiem com tot el que tenia la marca d’ERC s’està aturant”

Sant Andreu de Llavaneres
ADMINISTRACIONS

El Maresme se sent exclòs del pla de barris

MATARÓ
ciència

Asfalt autoregeneratiu i altres avenços tecnològics per a més seguretat a les vies

Tarragona
gastronomia

Cinc restaurants, un menjador escolar i dues escoles de cuina, a l’Slow Food

sant sadurní d’anoia

Un pèsol per col·locar

sant andreu de llavaneres
Societat

Es presentarà una moció al ple per parlar de l’alberg de Badalona

Badalona
ADMINISTRACIONS

L’Ajuntament de Lleida serà part en la causa dels robatoris a l’Horta

LLEIDA
societat

Els càmpings de la Costa Brava, principal allotjament turístic català

roses