Societat

Una dona i els seus dos fills moren en un incendi a Ciutat Vella

Barcelona

Una dona de 33 anys i els seus fills de 3 i 9 anys han mort en un incendi que s'ha produït en un pis de Ciutat Vella, a Barcelona. L'incendi ha començat cap a les dues de la matinada al quart pis del número 5 del carrer de Sant Pacià.

Quan han arribat els Bombers, la mare i el fill gran ja havien mort per inhalació de fums i el petit ha estat traslladat fins a l'Hospital de Sant Joan de Déu, on també ha mort.

A l'espera que la investigació confirmi la causa del foc, tot apunta que ha estat una fallada elèctrica a l'entrada de l'edifici. Els veïns de la finca han estat desallotjats temporalment per precaució, però han pogut tornar-hi després que s'apagués l'incendi.

Els bombers han rebut l'avís poc després de les dues i han desplaçat sis dotacions al pis, prop de la rambla del Raval. Quan hi han arribat, el foc cremava amb virulència a la porta de l'habitatge, segons els bombers, un pis petit, d'uns 30 metres quadrats.

Finalment hi han pogut entrar i, a l'habitació, hi han trobat la dona i els nens insconscients per la inhalació de fum. Tot i que se'ls ha intentat reanimar, la dona i un dels nens han mort. L'altre nen, l'han traslladat a un centre hospitalari però també ha perdut la vida.

Segons els bombers, l'origen de l'incendi podria ser un problema elèctric, tot i que això ho investigarà la polícia científica. S'ha hagut de desallotjar els veïns del bloc, que unes hores després han pogut tornar a casa seva.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
seguretat

Busquen un ganivet perdut a la cuina de Quatre Camins

barcelona
societat

Alerta per inundacions fins demà al matí

barcelona
enogastronomia

Els caves de Guarda Superior, al marge de les mesures extraordinàries per la sequera

Barcelona/TIANA
energia

Vandellós II incia l’operació de recàrrega de combustible

barcelona

Concentració a l’Escola Castellum de Sant Julià de Ramis contra els barracons

sant julià de ramins
societat

El numero 02219, primer premi de la Grossa de Sant Jordi

Barcelona

Flors i Violes de Palafrugell encara el tram final

palafrugell
Guerra a gaza

La pluja no aturarà el ‘Pelegrinatge per l’alto el foc a Gaza’

Barcelona
enogastronomia

Els millors vins de les terres de Lleida, el 4 de maig a Artesa

Artesa de Segre