Societat

Confinen la població de Montferri per un incendi que ha cremat unes 80 hectàrees

Els Bombers han desallotjat tres masies per precaució. En l'operatiu d'extinció del foc, que està controlat, hi treballen 40 dotacions terrestres i 17 mitjans aeris

L'incendi crema molt a prop del poble de Montferri i els Bombers de la Generalitat han recomanat el confinament de la població. D'altra banda, s'han desallotjat tres masies pròximes a les flames com a mesura de precaució.

Els Bombers han informat cap a les 21h de la nit que el foc ha entrat en fase de control. Hi treballen una quarantena de dotacions terrestres i 17 mitjans aeris per controlar el foc forestal que afecta bàsicament pi blanc regenerat, zona de vinyes i camps de rostolls.

Els Bombers de la Generalitat continuen treballant a l'incendi que s'ha declarat aquest dissabte al migdia a Montferri. Segons les primeres estimacions dels Bombers, el foc pot haver afectat una superfície aproximada de 80 hectàrees i es manté activada la fase d'alerta del pla d'emergències per incendis forestals a Catalunya (Infocat).

La carretera T-204 a l'alçada del quilòmetre 5 ha estat tallada durant hores ens els dos sentits de la marxa a Montferri per precaució.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.