Societat

4 detinguts per extorsió a Barberà del Vallès

Haurien amenaçat de mort una parella perquè pagués 30.000 euros

Els Mossos d'Esquadra han detingut quatre persones per la seva presumpta participació en delictes d'extorsió i associació il·lícita.

L'arrest es va produir a casa de les víctimes, a Barberà del Vallès, en el moment que pretenien cobrar 30.000 euros sota amenaces i intimidació.

Les víctimes, una parella de nacionalitat  xinesa, a mitjans de maig van començar a rebre amenaces de mort de compatriotes seus si no entregaven 30.000 euros per un enviament de sabates, inexistent segons les víctimes, que s'hauria fet des de la Xina.

Els arrestats, que tenen entre 20 i 30 anys, haurien amenaçat de mort les víctimes per telèfon i en diferents establiments de Barcelona i de Santa Coloma de Gramenet.

A més del delicte d'extorsió, se'ls atribueixen un delicte d'associació il·lícita perquè els detinguts formen part d'un grup organitzat que es dedica a l'extorsió de ciutadans xinesos i a lucrar-se gràcies a aquesta activitat. Un d'ells ja havia estat detingut en una altra ocasió, també per extorsió, a Santa Coloma de Gramenet.

La investigació continua oberta i es preveuen més detencions.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.