Societat

Continua viu l'incendi forestal al Parc Natural dels Ports

9 persones que estaven en una casa de turisme rural al Mas Sotorres van ser desallotjades dilluns a la nit de forma preventiva

Els Bombers de la Generalitat continuen treballant en les tasques d’extinció del foc forestal que afecta des de dilluns al vespre el barranc dels Covars, al Parc Natural dels Ports, terme municipal d’Horta de Sant Joan (la Terra Alta), el qual es troba actiu tot i que evoluciona favorablement.

En aquests moments hi ha una cinquantena de dotacions terrestres i 14 mitjans aeris. A més, s’han afegit a les tasques d’extinció un hidroavió procedent de l’Aragó, i les 2 unitats de les brigades de reforç en incendis forestals (BRIF) del ministeri de Medi Ambient i Medi Rural i Marí, que tenen base a Daroca (Saragossa).

Segons dades provisionals del cos d’Agents Rurals, el foc ha afectat fins ara una superfície de 51 hectàrees de vegetació forestal.

Segons els Mossos d’Esquadra, i de forma preventiva, 9 persones que estaven en una casa de turisme rural al Mas Sotorres van ser desallotjades dilluns a la nit.

Cal recordar que el Centre de Coordinació Operativa de Catalunya, Cecat, manté activada l’alerta del pla Infocat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.