Societat

Ruscalleda desembarca al passeig de Gràcia

La cuina de Carme Ruscalleda desembarcarà a finals de novembre a Barcelona lligada al renom de l'Hotel Mandarin Oriental

Prestigi al quadrat en ple passeig de Gràcia. La reputació de la cuina de Carme Ruscalleda desembarcarà a finals de novembre a Barcelona lligada al renom de l'Hotel Mandarin Oriental. Sense por als temps de crisi, la cadena hotelera de gran luxe obrirà el seu cinquè hotel a Europa amb 98 habitacions que, segons el director, Luis Marcó, tindrà les tarifes més altes de la ciutat. "Crec a donar el millor servei i la millor qualitat, no en la lluita de tarifes", va exposar ahir Marcó, que per expressar l'acord amb Ruscalleda utilitza expressions de l'estil "un matrimoni creat en el cel".

Moments seguirà un discurs culinari similar al del restaurant Sant Pau, de Sant Pol de Mar –tres estrelles Michelin–, és a dir, la cuina catalana com a gran referent i productes de temporada curosament seleccionats. "Sant Pau seria la rauxa i la creativitat, mentre que Moments serà el seny, la tradició, l'autenticitat, els orígens", indica Ruscalleda. Al capdavant del restaurant del passeig de Gràcia s'hi situarà el xef Raül Balam, el seu fill. "És un patiment doble, perquè n'estic molt orgullosa, però no puc evitar els nervis", diu la cuinera quan se li pregunta pel fill.

L'ànima del Sant Pau emmarca el salt a Barcelona en "un creixement natural". "Ens arriben propostes que no encaixen amb les nostres idees, però aquest cop hi hem vist la solidesa de l'Hotel Mandarin Oriental", conclou


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.