Societat

La Fundació del FC Barcelona cessarà Raimon Bergós pel cas Millet

L'advocat és un dels imputats del desfalc del Palau i ostentava el càrrec de secretari de la fundació blaugrana

La fundació del Futbol Club Barcelona ha decidit prescindir dels serveis de l’advocat Raimon Bergós, que ostenta el càrrec de secretari de la institució. La decisió s’ha pres en tenir notícia que el jutge que investiga el cas Millet l’ha imputat, tal com va avançar ahir l’AVUI. El magistrat també ha imputat dues persones més del despatx professional de Bergós, l’advocat Santiago Llopart i l’economista i fiscalista Edmundo Quintana.

Tots tres hauran d’anar a declarar davant el jutge Juli Solaz el dimecres 2 de desembre. Les altres tres persones imputades aquesta setmana, Gemma Montull, Enric Álvarez i Pau Duran, ho hauran de fer el 30 de novembre.

La fundació no formalitzarà el relleu de Bergós fins a la pròxima reunió. En saber-se la seva implicació en el cas, Bergós ja va haver d’abandonar la seva col·laboració amb la Corporació Catalana de Ràdio i Televisió i amb la fundació Ulls del Món, que dirigeix el síndic Rafael Ribó.

El bufet Bergós està relacionat amb la confecció de factures falses que haurien posat a disposició de Fèlix Millet i Jordi Montull per tal de justificar-se davant una inspecció d’Hisenda. Bergós ha defensat sempre que la seva actuació ha estat dins de la legalitat i la seva pretensió era de comparèixer com a testimoni. Així ho va fer saber al jutge entregant-li un escrit on es posava a la seva disposició per testificar sobre el cas.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.