Societat

Detingut per quintuplicar la taxa d'alcoholèmia permesa i provocar un accident a Aiguamúrcia

Els Mossos també van imputar un altre conductor, Juan Marcos B. J., veí de Lleida de 35 anys i nacionalitat espanyola, que anava drogat i superava en 95 km/h la velocitat permesa a Ulldecona

Els Mossos d'Esquadra van detenir dimecres passat, dia 20 de maig, Pablo Vicente V. C., veí d'Aiguamúrcia (Alt Camp) de 41 anys i nacionalitat espanyola, per quintuplicar la taxa d'alcoholèmia permesa i haver provocat un accident a Aiguamúrcia segons ha informat el cos policial.

El mateix dimecres, els Mossos també van imputar un altre conductor, Juan Marcos B. J., veí de Lleida de 35 anys i nacionalitat espanyola, que anava drogat i superava en 95 km/h la velocitat permesa a Ulldecona (Montsià). Els dos conductors van quedar citats per judicis ràpids al Vendrell i Amposta, respectivament.

Els agents duien a terme un servei ordinari de vigilància del trànsit quan van rebre l'alerta que s'havia produït un accident a la TP-2002, a Aiguamúrcia, amb dos vehicles implicats. Com a resultat de l'accident, la conductora d'un dels vehicles havia resultat ferida i l'havien traslladada al Pius Hospital de Valls.

L'altre conductor, que hauria estat presumptament el responsable de l'accident, presentava símptomes d'haver begut, per la qual cosa se li va efectuar la prova d'alcoholèmia. L'home va donar positiu amb una taxa d'1,24 mg/l, que és cinc vegades superior a la permesa. Per tot plegat va quedar detingut.

A banda, els mossos van interceptar el mateix dia Juan Marcos B. J., veí de Lleida de 35 anys i nacionalitat espanyola, circulant amb el seu vehicle a 215 km/h. Un control de velocitat situat a l'autopista AP-7, al quilòmetre 339,5, a Ulldecona, va interceptar el vehicle, quan superava en gairebé 100 km/h la velocitat permesa, que és de 120 km/h.

Quan la patrulla notificadora va aturar el vehicle, davant els símptomes que presentava el conductor, li va fer la prova d'estupefaents, que va donar positiu en cocaïna i cànnabis. Per aquest motiu també se'l va denunciar. L'home va quedar imputat per conduir a una velocitat que pot tenir una sanció penal.

Els dos conductors van quedar citats per judicis ràpids al Vendrell i Amposta.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Nou episodi en la guerra per les terrasses

Barcelona
El millor camp per on córrer
crònica

El millor camp per on córrer

Memorial sota els pantans

Barcelona
Societat

L’Ajuntament de Badalona no paga i l’únic centre públic d’acollida tancarà

Badalona
SOCIETAT

Creen la comissió del Pacte per la Ronda de Dalt que decidirà els usos en el tram cobert

barcelona
Societat

Mor el periodista José Antonio Sorolla

Renovaran sis depuradores i col·lectors a tres urbanitzacions

TERRASSA
MEDI AMBIENT

Comencen les actuacions prèvies per a la restauració ambiental del meandre de Flix

FLIX
trànsit

L’enxampen a 195 km/h en una carretera limitada a 90

Ciutadilla