Societat

La data de la final de la Champions, número de loteria a l'Escala

L'administració L'Anxova Milionària rep encàrrecs de tot Catalunya i de la resta de l'Estat

L’administració de loteria número 1 de l’Escala, L’Anxova Milionària, té el número 22510 per als sortejos dels dissabtes. L’Anxova Milionària ja ha començat a rebre demandes de diferents punts de Catalunya i la resta de l’Estat espanyol per comprar dècims.

El número 22510 es correspon amb la data del 22 de maig de 2010, en què es disputarà a l’estadi Santiago Bernabéu de Madrid la final de la Champions League 2010. L’administració de loteria de l’Escala té habitualment el 22510 per als sortejos setmanals del dissabte i els ven a finestreta. A més, també ven els dècims per al sorteig de Nadal.

L’administració de loteria de l’Escala ha repartit molts milions d’euros des de la seva creació, el 1986. El premi més important va ser l’any 2006, data en què des de l’Anxova Milionària es van repartir 9 milions d’euros amb el primer premi de la Loteria Nacional espanyola. Només sis mesos abans, el 22 de juny de 2006, ja havia tocat un altre primer premi, que en aquella ocasió va deixar 3 milions d’euros a l’Escala. Entre altres premis importants, l’administració de loteria escalenca també va repartir 717.850 euros amb una quiniela del 16 de novembre de 2003.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.