Societat

Detinguts uns empresaris relacionats amb l'estafa multimilionària de l'amo de Finques Corral

Els Mossos busquen dos d'implicats més en la presumpta trama delictiva

Els Mossos d'Esquadra han detingut un grup d'empresaris catalans presumptament relacionats amb el frau que l'amo de Finques Corral, Josep Xicola, va orquestrar i que s'estima que pot superar els 25 milions d'euros en deutes.

Segons la policia, a través de la denominada operació 'Onix', s'han detingut, a més de Xicola, a dos empresaris més, Rafael Alfredo B.P., de 36 anys i resident a Sabadell, i a Francisca Maria F. A, de 40 anys i de l'Hospitalet de Llobregat, als que se'ls imputen els delictes d'estafa continuada, insolvències punibles i associació il·lícita.

Els Mossos han practicat aquestes detencions i busquen dos d'implicats més en la presumpta trama delictiva -Joan B.J. de 30 anys i de Sabadell i Mayra D.C. de 26 anys i resident a Esplugues- per no presentar-se a la comissaria quan van ser citats. Així mateix, no es descarten més detencions i que puguin aparèixer més perjudicats per la trama, que es calcula que hauria afectat directament o indirectament a més de 500 persones.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.