Societat

Mor un home atropellat per un tren a Segur de Calafell

Un home de 67 anys ha mort aquest divendres atropellat per un tren de passatgers a l'estació de Segur de Calafell, on el tren no tenia previst parar, segons els Mossos d'Esquadra.

La víctima mortal és Andrés A. C., veí de Cornellà de Llobregat (Baix Llobregat) i l'accident s'ha produït minuts abans de les 13:00 hores.

Pel que sembla, la víctima, que caminava amb una crossa, creuava una passarel·la de fusta per a vianants a l'estació de Renfe de Segur de Calafell quan ha sigut arrossegat a la via per l'aire provocat pel comboi, que cobria el trajecte Cambrils-Barcelona, al seu pas per l'estació, segons fonts de la investigació.

L'home ha mort a l'acte i el jutge ha ordenat l'aixecament del cadàver hores després, cosa que ha obligat els trens a circular per una única via fins a les 13:40 hores, quan s'ha tallat totalment el trànsit ferroviari entre Sant Vicenç de Calders i Cunit. Renfe ha informat que aquesta circumstància ha provocat alguns retards.

El pas on han succeït els fets només té una barrera i els veïns de Segur de Calafell l'utilitzen freqüentment com a drecera per passar a l'altra banda de la via.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.