Societat

L'assassí d'Alabama va deixar una carta escrita abans de cometre els crims

Successos

L'home d'Alabama que va matar dimecres passat deu persones, entre les quals hi havia cinc membres de la seva família, va escriure una carta en què detallava com va matar la seva mare i explica com es volia suïcidar, segons han informat les autoritats.

Michael McLendon va assassinar la seva mare, els seus avis, un tiet, una tieta i cinc persones més, entre les quals hi havia un nadó de tres mesos. La matança va derivar en una persecució policial i va acabar quan l'agressor es va disparar ell mateix. Les autoritats, que han obert una investigació per analitzar el que s'ha convertit en el tiroteig més sagnant en la història d'Alabama, van descobrir una llista que incloïa una sèrie de persones cap a les quals l'agressor sentia certa antipatia, de manera que tot apunta que l'agressor es va moure per venjança.

Tal com explica el fiscal general del districte del comtat de Coffee, Gary McAliley, Mc Lendon va comprar la munició un dia abans de cometre els assassinats. El fiscal ha afegit que els agents van trobar a casa seva una pila de bateries, aigua, una armilla antibales.  "Era un home completament infeliç. Tenia problemes amb la llei, va ser expulsat de la Marina i acabava de deixar la feina. Ell pensava que la seva vida era un fracàs", ha afegit McAliley.

Els fets van passar dimecres passat a les petites localitats de Samson i Geneva. L'assaltant, d'uns 30 anys, va acabar amb la vida de sis adults i un nen que es trobaven en tres habitatges de Samson. Posteriorment va matar una altra persona mentre fugia i una parella en una estació de servei. Mentre es dirigia al sud va ferir un policia després de disparar set trets contra el seu automòbil. Segons un agent, l'assassí va assaltar també un local de Wal-Mart i un supermercat de Piggly Wiggly. McLendon va prosseguir la marxa fins a una fàbrica metal·lúrgica de Geneva, on havia treballat i allà, després de ser acorralat, es va suïcidar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.