Societat

Empresonen l'home que va matar els seus pares i va guardar els cadàvers durant mesos

El jutjat d'instrucció 5 de l'Hospitalet de Llobregat, en funcions de guàrdia, ha ordenat aquest dilluns l'empresonament provisional, sense fiança, de l'home detingut divendres per la mort dels seus pares al barri de Bellvitge.

Després d'analitzar l'atestat dels Mossos d'Esquadra i les informacions aportades pels forenses, el jutge ha atribuït les morts a José S.L, el fill de la parella, que tenien uns 70 anys.

Els cadàvers van ser localitzats arran d'una denúncia d'un familiar de les víctimes. Eren al llit, tapats amb les mantes i els llençols, i els cossos estaven molt descompostos, ja que el matrimoni havia estat assassinat a l'abril.

El fill va estar vivint al pis durant setmanes després el crim i darrerament encara hi anava de tant en tant. A més, va deixar escrit que ell els havia matat, i aquestes notes han estat localitzades per la investigació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.