Societat

Dos ferits lleus després de tiroteig entre dues famílies gitanes a Amposta

Successos


Dues persones segueixen ingressades a l'hospital després d'haver estat ferides de bala en un enfrontament a trets entre dues famílies gitanes a Amposta, aquesta passada matinada, segons la Guàrdia Civil.

Segons aquestes fonts, els ferits són dos homes que van participar en una baralla entre dues famílies d'ètnia gitana que va acabar amb un tiroteig.

Els fets es van produir cap a les dotze de la mitjanit a la cantonada del carrer Mestre Casanova amb l'avinguda de la Ràpita, al centre d'Amposta.

Dues famílies d'ètnia gitana es van embrancar en una baralla que, segons algunes fonts, podria haver estat desencadenada per qüestions sentimentals.

En un moment determinat de la baralla, es va produir un tiroteig durant el qual van quedar ferits dos homes, tots dos de bala i en una mà.

La Policia Judicial de la Guàrdia Civil s'ha fet càrrec de les investigacions d'aquest cas, i el jutjat d'instrucció número 1 d'Amposta ha decretat el secret del sumari.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.