Societat

Una prostituta en mata una altra en un club de carretera a Granollers

Una prostituta n'ha matat una altra d'una ganivetada aquest dilluns a la matinada en un club de carretera de la C-17 a Granollers.

El crim ha estat el final d'una baralla entre les dues dones iniciada cap a la mitjanit. Les dues noies, una de dominicana i una altra de nigeriana, s'han agredit mútuament fins que la primera ha apunyalat mortalment la segona, segons fonts policials.

La Policia Local de Granollers ha estat el primer cos policial d'intervenir en els fets, alertada pels testimonis. Els agents han arrestat l'autora de la ganivetada mortal i han recollit l'arma utilitzada.

L'arrestada té 32 anys i és de nacionalitat dominicana. Ha hagut de ser atesa a l'hospital perquè tenia diverses ferides fruit de la baralla. Després ha estat traslladada a la comissaria dels Mossos d'Esquadra, als calabossos. Els agents d'homicidis dels Mossos s'han fet càrrec del cas.

 



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.