Societat

4 persones roben més de 40.000 € d'un banc distraient els empleats

Garraf

La Guàrdia Civil busca les quatre persones que divendres passat van robar més de 40.000 euros d'una sucursal de La Caixa situada al carrer Major de Sitges (Garraf) després de distreure els clients i empleats de l'entitat.

Els lladres, que podrien ser italians, van cometre el furt cap a les 12:30 hores sense que cap dels treballadors de la sucursal, que acabaven de guardar diners en un calaix, no s'adonessin dels fets.

Per a aconseguir-ho, un dels membres de la banda, les cares dels quals han quedat gravades per les càmeres de seguretat, va començar a cridar des de l'exterior de l'oficina que el caixer automàtic no funcionava, mentre que el seu company, gairebé simultàniament, va entrar a l'oficina queixant-se que hi havia un cotxe mal aparcat a la porta.

A ells es va unir una tercera persona que va discutir amb un dels clients amb l'excusa que s'havia colat, una confusió que va aprofitar un quart membre de la banda per colar-se darrere d'una de les taules de l'oficina i extreure d'un calaix més de 40.000 euros.

Després d'uns moments de desconcert i enrenou, els lladres van fugir.

El jutjat d'instrucció número 2 de Vilanova i la Geltrú (Garraf) s'ha fet càrrec de la instrucció del cas, segons les mateixes fonts.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.