Societat

Mascotes virtuals amb la Nintendo DS

El primer exemple que ens va arribar al mercat és NintenDogs, des d'on es podien criar cadells de gos

La DS, la consola portàtil de Nintendo de pantalla tàctil, disposa de una gran gamma de jocs on es poden tenir animalons amb la comoditat que no cal llevar-se aviat per treure’ls a passejar.

El primer exemple que ens va arribar al mercat és NintenDogs, tres jocs diferents des d'on podem cuidar cadells de diferents races, dur-los a concursos per guanyar diners i ensenyar-los les principals ordres. El micròfon de la DS reconeix les ordres, de manera que l'animal pot reconèixer la nostra veu i obeir-nos. Tot plegat recorda una mica als tamagoxis, aquells animalons de butxaca que s’havien de cuidar perquè es fessin grans.

Però no tot acaba amb els gossos, perquè també es poden tenir gats i fins i tot cavalls, com en els nous videojocs que també estan disponibles per altres consoles, com la PS2. En aquest cas s’ha de construir també l’entorn per les mascotes, se’ls pot vestir, com si fossin persones, i n’hi ha més de 40 on escollir.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.