Societat

Cinc detinguts a Tarragona relacionats amb la màfia marsellesa per tràfic de drogues i tinença d'armes

Els detinguts són quatre ciutadans francesos i un d'espanyol, que traslladaven els estupefaents des del sud d'Espanya

La Policia ha detingut a diverses poblacions de Tarragona cinc persones relacionades amb la màfia marsellesa per tràfic d'estupefaents, tinença il·lícita d'armes, dipòsit d'armes de guerra, associació il·lícita, falsificació i sostracció de vehicles, ha informat avui el cos.
Els detinguts, quatre ciutadans francesos i un d'espanyol, formaven presumptament un grup organitzat de la màfia marsellesa dedicat al tràfic de drogues. Traslladaven els estupefaents des del sud d'Espanya a Tarragona i, després, els portaven a França, amb cotxes d'alta gamma robats, per distribuir-los.

Se sap que duien un nivell de vida elevat, que els permetia llogar habitatges i vehicles, comprar peces de vestir de primeres marques i freqüentar locals d'oci i restaurants de moda, segons ha explicat la Policia Nacional.

Els detinguts són L.D.P., de 47 anys; A.G, de 62; M.O.R., una dona de 43, i V.M.A.P., una dona de 48, tots de nacionalitat francesa, i un ciutadà espanyol, L.H.C., de 53 anys.

Investigació oberta
Tres dels detinguts han ingressat a la presó després de comparèixer davant del jutge i els altres dos han quedat en llibertat esperant que els citi el jutge. La investigació continua oberta i no es descarten més detencions.

El passat dia 12 de setembre es va detenir a l'àrea del peatge de l'Hospitalet de l'Infant (Baix Camp) L.D.P., un dels principals membres d'aquest grup, que conduïa un BMW X-5. Quan va veure el dispositiu policial, va intentar fugir. Al turisme van trobar 20 fardells i 22 paquets, que contenien 644 quilograms d'haixix.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.